Från en hunds perspektiv

Jag fick en hel del respons på mitt förra inlägg som jag skrev här om dagen men det var två kommentarer som fick mig att tänka lite extra. Nilla skrev en kommentar där hon tyckte det var svårt att föreställa sig en kommande vinter då det var 14 grader varmt utanför hennes dörr. @melissaskywalkz däremot tyckte det knappt kunde räknas som höst längre då det låg 3 decimeter snö utanför hennes. Tänk vad olika det kan vara! Det är tillfällen som dessa som man märker att vi lever i ett ganska så avlångt land.

Jag däremot har 100% höst för tillfället. Här i Stockholm är det ett grådisigt väder, lite blåst och 10 grader varmt. Jag har satt på mig en stor stickad tröja med polokrage och min stora kappa över det. Tanken var att jag skulle hoppa upp på cykeln och åka förbi min moster för att ta hand om hennes hund över lunchen. Eftersom jag nu känner mig nästan helt frisk så kändes det som ett bra test för att se om jag var redo för att jobba den kommande veckan.

Jag anlände till min moster lagom till lunch och Molly, som min mosters hund heter, hälsade på mig med viftande svans när jag låste upp ytterdörren. Jag tog för mig av lite fika som stod framme på köksbänken innan vi satte på kopplet och gick ut.

Vi gick ner till Åkeshovs slottspark som jag hade cyklat förbi tidigare. Jag tänkte att det var en bra plats för lek och stoj tillsammans utan massa bilar och andra distraktioner. Tillsammans lekte vi med pinnar och en trasig fotboll som vi hittade i ett skogsbryn. Vi sprang fram och tillbaka, i cirklar och tvärvände på plats. Både hon och jag flåsade som bara den när vi bestämde oss för att gå vidare.

Vi gick genom en liten skog där vi utforskade stubbar och fallna träd och kom ner till en liten sjö där vi såg på utsikten över vattnet. Det var en riktigt mysig promenad och jag tror att jag hade minst lika roligt som lilla Molly.

Vi kom hem igen vid 15 tiden efter en hel eftermiddag med stoj och bus. Vi fick duscha bort all smuts och lera från tassarna innan det var dags för mig att säga hej då och börja röra mig hem till mig igen.

Under vår dag tillsammans passade jag på att fotografera henne och vår promenad. Jag tyckte det var ett så otroligt mysigt höstväder och Molly såg så sött ut bland alla höstfärger. Jag ska ta och skicka dem till min moster också så att hon har lite bilder på Molly. Vad tycker ni? Är hon inte gudomligt söt?

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

katjaziden
katjaziden,
Ja set verkar vara en väldigt skillnad på vädret! I Skåne är det varmt!! Dina bilder är fantastiska ❤️
nouw.com/katjaziden
Aqpsjumper
Aqpsjumper,
Otroligt söt, vilken fin miljö ni har att röra er, tänk att stora stockholm ändå kan vara så fint 🌸
nouw.com/aqpsjumper
Em,
Men åååååh vilken sötnos. Har alltid alltid velat ha en cockerspaniel. Min drömhus, alla dagar i veckan.
så himla fina höstbilder. 😃
www.emmamatildaa.se
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Ganska fantastiskt att man kan uppleva årstiderna annorlunda från vilken del av lander mam bor. Här har jag med höst, därför jag tycker det är konstit att det redan säljs julsaker för fullt :O
nouw.com/angelicaelversson
Denevigaresenären
,
Vilken sötnos Molly är! Hon är också duktig framför kameran 😊 Jätte fina bilder du har tagit precis som alltid. Skönt att du mår bättre nu. ❤️
Linda ,
Hon är verkligen jätte fin. Cavalier King Charles är en mycket mysig ras.
Skogen och djur är en underbar kombi gör välmående.
lindasbl.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Vädret är verkligen skumt, häromdagen hade vi -3 och 3 dm snö, idag har vi +5 och ingen snö. För mig får vintern gärna vänta lite till!
nouw.com/shinelikeapearl
Johannasoderberg
Johannasoderberg,
Åååh vilka vackra bilder <33
nouw.com/johannasoderberg
Myslivet
Myslivet,
Åhhh härliga bilder, låter supermysigt 😊
nouw.com/myslivet
melissaskywalkz
melissaskywalkz,
Det är verkligen så sjukt att det är så olika! Snön har dock börjat smälta igen, hahah.
nouw.com/melissaskywalkz