GOTT NYTT ÅR!

2018 2019!

Det är ett nytt år och jag tänkte börja detta år med en riktig bildbomb från mitt nyår hemma hos Saga och Zake tillsammans med våra underbara vänner.

Som jag skrev om igår (förra året) hade jag tagit mitt pick och pang och åkte hem till dem redan i söndags för att hjälpa till med alla förberedelser inför nyår. Sedan sov jag där till den sista december för att jag och Saga skulle kunna göra i ordning oss inför nyår tillsammans. Och det var just det vi gjorde.

Vi gjorde i ordning matbordet med dukning och porslin och medan Saga gjorde i ordning den sista maten, vek jag servetter och blåste ballonger.

Till sist var allt klar och vi var redo för att gästerna skulle komma. Jag passade på att ta en bild på den underbara lilla familjen med Saga, Zake och deras söta katt Zlatan, som hade en röd fluga dagen till ära. Hur fina?!

Gästerna anlände och vi satte oss till bords för att njuta av en underbar 5 rätters middag som Saga och Zake hade kokat ihop. Det var så gudomligt gott!

I mitten av middagen tog vi en paus. Både för att vi redan hade börjat bli riktigt mätta men också för att det var dags att se Grevinnan och Betjänten på SVT. Det är en tradition som jag, Saga och Joel har vuxit upp med och det är nästan lika viktigt som Kalle Anka på julafton. Så nu för vi denna lilla tradition vidare till de som hänger med oss på nyår! Oj vad vi skrattade!

Sedan samlades vi runt bordet för att njuta av resten av middagen.

Vi hade riktigt mysigt! Vi spelade spel som Saga hade satt ihop. Hon hade skrivit upp ordvitsar på olika kort och lagt dem i ett kuvert. Nu var det dags för oss att skicka runt dem, läsa upp dem utan att skratta. Det var nästan helt omöjligt. Man kan väl säga att några var sämre på att låta bli att skratta än andra. haha! Men vem hade trott att det var så roligt att vara den som förlorade?

Tiden gick verkligen fort. Tillslut var det bara några minuter kvar till tolvslaget och vi plockade fram tomteblossen, champagnen och vinterjackorna för att ge oss iväg på äventyr upp på en gammal skidbacke som låg en liten bit längre ned längs vägen.

Joel och Amanda

Zake och Saga

Linus och Lisa

10...9...8...7... Det var halt och vi halkade runt på den isbelagda trätrappan för att ta oss upp för backen. ...6...5...4...3... Men vi kom fram, lagom till att se staden förvandlas till en eldsprakande explosion av färger och glitter. 2...1... Vi räknade ned högt och ljudligt och sedan var 2018 över.

GOTT NYTT ÅR!

Mina underbara syskon Saga, Joel och Jag

6 år med denna underbara människa!

Amanda, Jag, Joel, Saga och Emma

Det var en helt underbar kväll/natt och nytt år. Vi stannade ute långt efter att fyrverkerierna hade brunnit ut och de andra människorna hade lämnat området. Vi lyssnade musik, pratade och gled runt på isen långt in på det nya året. Innan vi återvände hem till stugan och tillbaka till värmen.

Jag är så glad att jag fick fira in det nya året med de här underbara människorna. Det känns som att vi verkligen har börjat en ny tradition och jag kan knappt vänta på att se vad år 2019 har planerat för oss. Jag har en känsla av att det kommer bli en riktigt äventyr!

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer