Grillkväll och solsken!

Finns det något bättre än att grilla en varm och solig sommarkväll? Ifall ni frågar mig är det min favoritaktivitet nu på sommaren. Och det är jag nog inte ensam om att tycka!

Grillkväll och solsken!
Jag och Andreas, Joel och Amanda, Saga och Zacke har verkligen kommit varandra närmare nu än någonsin tidigare. Vi har umgåtts allt mer och en solig sommarkväll bestämde vi oss för att grilla tillsammans hemma hos Saga och Zacke. Vi plockade upp lite mat på vägen och rullade ut till dem.
Det blev grillad fläskfile och halomiost, majskolvar och haselbackspotatis. Sedan visade Saga hur hon gör sin berömda ruccolaröra. Det är nog något av det godaste jag ätit!

Vi grillade, pratade, skrattade. Sedan fortsatte vi natten inne i stugan där vi spelade ett kortspel där man läser upp ett påstående och sedan pekar på den det stämmer bäst på. Oj vad vi skrattade! Det slutade med att vi sov kvar till dagen där på.

Dagar som förgyller livet!
Dagar som dessa är de som förgyller livet. Underbara människor, skratt, mat och solsken, vad mer behövs egentligen? Vi hade en underbar kväll tillsammans. Jag hoppas att det blir fler såna kvällar denna sommar!
Love! Petra Elisabeth.

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

  • Summer

Gillar

Kommentarer

Linda,
Men så mys!
lindaviktoria.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Ja, det var verkligen jätte mysigt 😀
nouw.com/petraelisabeth
Maria ,
Ååå älskar deras roccula röra ser mysigt ut kram Maria
www.iahoglund.blogg.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Jag vet! Den är så otroligt god! 😍
nouw.com/petraelisabeth