Håkan Hellström 》 Ullevi

Igår var det konsert på Ullevi och det var Håkan Hellström på scenen. Och oj vilken konsert! Det var fullsmockat med folk och alla sjöng med i hans låtar. Stämningen var helt klart magisk!

Säkerhet och dödliga vapen

Vi hade lite problem när vi skulle ta oss in. Jag hade med mig min gopro kamera och det var inte populärt bland vakterna. De ansåg att det var ett vapen och sa att jag skulle vända och lämna den i ett säkerhetsskåp utanför arenan. Det var definitivt inte ett alternativ för mig. Så vi vände och gick tillbaka till hotellet. Som tur var bodde vi ungefär 3 min där ifrån så det gick fort.

Vi testade igen och denna gång kom vi in. När vi kom in på arenan fick jag nästan svindel för att det var så stort. Jag vet inte om svindel är rätt ord men det kändes nästan som det. Arenan var gigantisk och läktarna sträckte sig högt upp över oss som stod nere på planen. Över allt såg vi människor med dricka och mat i händerna, regnkappor upp över öronen (även fast det inte regnade) och leenden och skratt prydde ansiktena på människorna på planen. Jag och Julia väntade nervöst på Jossan som satt i bilen rusades mot Göteborg. Som tur var började inte konserten fören kl 21 så jossan kom inspringande 30 min innan det började. Vilken lättnad!

Ekande röster

(Bilderna lånade från pinterest)

Konserten var magisk. Publiken var taggad och med i varje refräng och favoritlåtarna sjöngs så högt att man knappt kunde höra Håkan genom högtalarna. Känslan av att 60 tusen människor sjunger tillsammans i gemenskap är något av det mest fantastiska jag har hört. Och med låten "valborg" ekande mellan läktarna kunde inte ens Håkan själv hålla tillbaka glädjetårar på scenen. Som sagt, stämningen var magisk!

Har ni vart på någon av Håkans konserter? Vad tyckte ni?
Love! Petra Elisabeth.

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

nazimasmatochhem
nazimasmatochhem,
Han var bäst! Älskar Håkans musik!
nouw.com/nazimasmatochhem