Happy New Year

My New Year resolution: Say yes to new adventures!

Här kommer lite galna bilder från ett helt fantastiskt nyår! Som jag berättade tidigare skulle vi till Saga för att fira nyår. Det blev tre rätters middag med underbart roligt sällskap.
De hade dekorerat huset med allt från serpentiner och ljusslingor till ballonger och tända ljus. Det var så mysigt och fint gjort! Dessutom hade de dukat upp till långbord som sträckte sig genom hela huset. 

När alla hade kommit samlades vi runt det långa bordet och dukade upp för förrätten. Det blev en fin smörgås med.skagenröra och rom. Vid det här laget var vi alla väldigt hungriga och oj vad gott det var! Sedan blev det kycklingfille eller quornfile till vegetarianerna med potatisgratäng och Sagas berömda ruccolaröra. Till efterrätt serverades kladdkaka med grädde och bär.

Vi pratade och skrattade och mellan måltiderna spelade vi spel som Saga hade satt ihop. Vi var uppdelade i lag och försökte gissa rätt sång som ljöd ur högtalarna. Tjejernas lag vann överlägset! Seda försökte vi gissa vilken person som lagkamraten försökte beskriva. Detta var mycket svårare än vad det verkade då allt gick på tid. Det var i alla fall jätte roligt!
Sedan vad det dags börja göra oss i ordning för att gå och fira in det nya året. Vi förberedde raketerna och tog fram champagnen, innan vi satte på oss kapporna och fick ut. Det regnade, men det gjorde ingenting. Vi skulle gå upp på en gammal skidbacke där man hade utsikt över Stockholm och när vi kom fram var det värt klättringen.
Vi tände tomteblossen som vi hade haft med oss och regndropparna fick ljuset att reflekteras som hundratals ljusbubblor rund oss. Det var riktigt vackert!
Tillslut började nedräkningen, 10..9..8..7, vi tog fram raketerna och placerade ut dem på marken en bit ifrån oss för att de skulle stå säkert. 6...5..4.. Vi tittade på klockorna och nedräkningen blev allt högre medan vi såg fyrverkerierna fylla himlen över staden. 3..2..1. GOTT NYTT ÅR!! 🍾
Glädjen var total! Nytt år, 2018! Var det ens möjligt? Vi kramades, öppnade champagnen och firade stort. För mig och Andreas var det dessutom ännu mer speciellt då vi firade 5 år tillsammans. Hur sjukt är inte det?
Vi fortsatte firandet långt in på småtimmarna. Tillslut började taxibilar anlända och gästerna lämnade, en efter en, tills vi bara var några kvar.
Dagen efter vaknade vi upp på tjocka luftmadrasser som var utspridda på vardagsrumagolvet. Vi tog det lugnt tills alla hade vaknat innan vi gjorde i ordning mat. Vi värmde fryspizza i ugnen tills alla satt och knaprade på varsin Pizza. Sedan satte vi på Fantastiska vidunder på Netflix och kröp upp i soffan.
Vilken underbart start på det nya året! Det var verkligen en perfekt start och vad underbart det var att få fira tillsammans med dessa underbara människor. Jag tror nog att detta kan vara en start på en ny tradition!

Hoppas att du har haft en underbar start på det nya året! Gott nytt år!

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
ser helt underbart ut!och måste bara säga att vilka fantastiska bilder du tar! 😍kram
nouw.com/vägentillfriheten
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack vad glad jag blir! Kram 😍😍
nouw.com/petraelisabeth