Inspiration!

Bilden är ifrån Pinterest.

Godkväll kära vänner!
Denna helg har det verkligen vart underbart väder, därför har jag passat på att vart ute och njutit av värmen istället för att bloggat, sorry! Men jag antar att ni har gjort samma sak.

Jag har gjort desto mer vid sidan om bloggandet, till exempel att lägga mer fokus på sociala medier, speciellt Facebook och Instagram.

Facebook!
Jag har skapat en Facebook-sida som finns länkad här ifrån bloggen (till vänster). Där kommer ni vara först att få nya uppdateringar när det kommer upp ett nytt inlägg här på bloggen. Ni kan ju kolla in sidan!

Instagram!

Jag har haft instagram ett tag, jag har två till och med. Men jag har bara använt dem till att lägga upp bilder när jag väl får lust. Nu har jag kollat in olika detaljer till exempel valt ett tema för färg och form samt valt inriktning på bilder. Ni kommer nog se en förändring desto längre tid som går eftersom att det tar ett tag att bygga upp ett flöde. Ni kan ju gå in och kolla!

Använder ni Facebook eller instagram? Länka gärna i kommentarsfältet!
Love! Petra Elisabeth.

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
Jag ska gå in och kika så klart, min heter estellegabrielle, samma sak här mycket lite bilder än så länge men det ska ändras 😉
nouw.com/blog_of_foodcraft
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Aa okej vad roligt! Jag ska gå in och kika på din med 😊
nouw.com/petraelisabeth