Inspiration

De här första veckorna som har passerat av April har vart de mest händelserika veckorna som jag någonsin vart med om, tror jag. För det första har jag påbörjat ett nytt block, vilket innebär att jag har haft föreläsningar mellan 8-16 hela dagarna. För det andra har jag börjat att arbeta på mitt nya jobb, neonatal avdelningen på Falu Lasarett. Dit har jag gått efter skolan och arbetat fram till kl 21:30 på kvällarna. Förutom det har jag precis flyttat in i min nya lägenhet, i söndags, närmare bestämt samt hunnit fira påsk med min familj i Stockholm.
    Det känns nästan overkligt att vi redan är påväg in på slutet av April och att jag har mina slutuppgifter som ska vara klara denna vecka. Det känns som om april precis börjat.

Dessa veckor har vart hektiska, helt och hållet överbokade om jag ska vara ärligt, men jag har haft så roligt. Jag har läst om intressanta saker i skolan och går just nu in på slutet av termin tre av detta program. Jag har snart gått klart hälften av min utbildning till sjuksköterska! Jag har även fått vara med och lärt mig ta hand om starten för de nyblivna familjerna på sjukhuset. Detta har vart en oroligt givande möjlighet och jag ser fram emot när jag får börja arbeta självständigt till sommaren.
    Dessutom älskar jag min nya lägenhet, den är liten men mysig! Den är nyrenoverad och fin, jag trivs och känner mig redan som hemma. Mina föräldrar var här över påsken och hjälpte mig flytta och packa upp, jag hade inte kunnat flytta utan deras hjälp. Sedan följde jag med dem ner till Stockholm igen för att fira Påsk med min familj.

Nu är allt uppackat och på plats, och jag fortsätter plugga.
Med vänliga hälsningar,
Petra Elisabeth

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer