Jag söker fotouppdrag!

Jag söker fotouppdrag och jag fotograferar de första helt gratis!

Okej, jag har en nyhet att berätta, något jag har arbetat med ett tag nu. Ni som följer mig på olika sociala medier har nog sett lite udda handlingar från min sida under veckan som har gått. Nu har jag äntligen kommit så långt så jag kan förklara varför!

Jag har länge funderat på att skapa en hemsida för att lägga upp mina bilder i en portfolio, men jag har valt att skjuta på det av flera anledningar. Efter att jag fotograferade Olivias dop bestämde jag mig för att det äntligen var dags.

Erfarenhet

Jag har flera år i bagaget när det kommer till fotografi men eftersom jag har lärt mig allt jag kan på egen hand, plus att jag har väldigt höga krav på mig själv, har jag skjutit på att ta på mig betalda fotouppdrag. Jag har istället fotograferat för vänner och bekanta som har behövt bilder från dop, bröllop, studenten och deras företag. Nu känner jag att jag har kommit tillräckligt långt i min kunskap och erfarenhet för att våga ta på mig uppdrag för andra och veta att jag kommer göra ett bra arbete och leverera underbara bilder från deras speciella dagar!

Erbjudande

Nu söker jag fotouppdrag för att fylla på med bilder till min hemsida och för att få ännu mer erfarenhet av fotografi. Jag vill fylla ut alla kategorier på min hemsida, bröllop, dop, studenten, fester, porträtt och så vidare och därför erbjuder jag nu att fotografera de första uppdragen gratis!

Jag hoppas att det är någon som blir intresserade av detta erbjudande!

Så, ifall du blir intresserad av att ha med en fotograf på ditt kommande event och få underbara bilder gratis, tveka inte att höra av dig till mig! Jag länkar min hemsida här. Under rubriken OM MIG! kommer du kunna skicka ett meddelande till mig. skriv gärna ifall du är intresserad så bestämmer vi alla detaljer tillsammans!

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

fannyterese
fannyterese,
Vad roligt! Lycka till med allt 😃
nouw.com/fannyterese
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! Det ska bli jätte roligt! 😊
nouw.com/petraelisabeth
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vilket fint erbjudande - vart bor du?
nouw.com/frökenrödlök
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Jag bor i Stockholm 😊
nouw.com/petraelisabeth
FrökenRödlök
FrökenRödlök, Spam