Lazy Sunday! Bildbomb

Godmorgon mina vänner!
Det har inte blivit mycket uppdatering dessa två dagar men min ursäkt är att jag har sovit, extremt mycket! Jag var helt slut efter att ha vänt fram ock tillbaka på dygnet vilket resulterade i att jag sov extremt länge både igår och i fredags. Sorry, not sorry! Jag har dessutom arbetat på en överraskning åt er och jag hoppas att ni kommer gilla den!

Idag tänkte jag dela med mig av lite bilder från min och min familjs grillkväll som vi hade dagen innan jag åkte tillbaka till Falun. Hope you like them!

Telefonen ringde hemma hos mina föräldrar och det var Sussi som undrade ifall vi ville ta en spontan grillkväll vid vattnet. Självklart var svaret ja! Det var fint väder, det var varmt i luften och ingen hade några andra saker planerade. Lite senare satt vi i bilen på väg mot en undangömd sjö på södra sidan av staden.

Vi möttes vid en strand i skogen vid namn Skrubba där vi dukade upp med grillar, matlådor fulla med godsaker som skulle hamna på grillen, solstolar att mysa i och sedan något kallt att dricka såklart.

Vi upptäckte att det stack ut en trampolin från klippkanten och det blev kvällens höjdpunkt. Efter maten var uppäten och efter vi hade vilat oss en stund efter matkoman, åkte badkläderna på och vi sprang ut från klippan. Och vattnet var faktiskt skönt! Surprise!

Vi badade hela kvällen till solen gick ned bakom träden på andra sidan sjön. Då fick vi uppleva solnedgången också. Den var helt klar vacker! Eller vad säger ni?

Det var en perfekt sista kväll i Stockholm innan jag for tillbaka till veckor av arbete igen. Jag hann i alla fall ladda om batterierna.

Hoppas att ni får en underbar kommande vecka!
Glöm inte att hålla utkik efter min överraskning!
Love! Petra Elisabeth.

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Johannahoffsten
Johannahoffsten,
Åh så härliga bilder!
nouw.com/johannahoffsten
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! Vad glad jag blir! 😊
nouw.com/petraelisabeth