Loppisjakt i Skåne!

Hej på er! Just nu är jag i Skåne. Jag och Saga hoppade på ett nattåg från Stockholm för att anlända här halv 6 i morse. Det här känns som flera dagar sedan fast det var igår. Vi blev upphämtade från stationer av Sagas mormor och hon skjutsade oss hem till gården som de har här. Sedan däckade vi båda två på varsin säng och vaknade inte förrän några timmar senare.

Saga kom in och skakade om min axel kl 10 på morgonen eftersom hon hade vaknat och ville att jag skulle gå upp. Det var nästan plågsamt att öppna ögonen men sedan slog det mig vart jag var och att vi hade spännande planer och det gav mig ny energi!

Vi gjorde i ordning frukost och satte oss ute på innergården under ett parasoll. Vi tog det lugnt och njöt av värmen innan vi började göra i ordning oss inför dagens loppis jakt!

Sagas mormor plockade fram sin hattlåda och vi valde ut varsin som skulle fungera som skydd mot solen. Vi såg ut som ett riktigt sommargäng som var på semesteräventyr. Vilket vi i stort sätt var.
Vi anlände i alla fall till loppisen där det var 30 grader varmt, gassande solsken och otroligt mycket saker! Vi fyndade lite saker alla tre men de absolut dominerande sakerna var en otroligt fin soffa som Saga vann på aktion och två fåtöljer som Sagas mormor betalade en 10:a för.
Saga var så otroligt glad över soffan och den var verkligen jätte fin! Det tog ett tag att få in allt i bakluckan men det gick!
När vi anlände till gården igen åt vi middag i kvällssolen medan vi blickade ut över de öppna landskapet. Vi satt kvar där hel kvällen, spelade spel, åt hemgjord rabarbertårta och njöt av värmen.
Det var verkligen otroligt mysigt! Sedan somnade vi så fort vi l huvudet på kudden. Men det kanske inte var så konstigt?

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Vilka underbart fina kort ohc så somriga 😊
nouw.com/sofialissmyr
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack! Jag det var som ett litet sommarlov 😃
nouw.com/petraelisabeth
Jennysvardag
Jennysvardag,
härliga bilder 😊
nouw.com/jennysvardag
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Jennysvardag
Jennysvardag,
härliga bilder 😊
nouw.com/jennysvardag
lillfoppan
lillfoppan,
vilket fantastiskt ställe & härliga bilder!😍
nouw.com/lillfoppan
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Det var så vackert där! 😃 Tack! 😊
nouw.com/petraelisabeth
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
härliga bilder:)
nouw.com/jagochminahjärtan
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Michelle,
kul med loppis 👍🏻
www.michellefrandell.blogg.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Det var så riligt! Man fyndar alltid något 😃
nouw.com/petraelisabeth