Midsommarveckan!

Nu är det dags för den absolut bästa tiden på hela året! Det är dags för midsommarveckan!

Jag vet att jag tar det här med midsommar lite mer seriöst än många andra. För mig är midsommar den viktigaste högtiden på hela året och detta år är mer speciell än många andra. Du förstår, jag har ända sedan jag kan minnas, firat midsommar i Vaxholm. Jag och mina familj åker ner till Sagas familj dagen innan (torsdag) för att sova över och vakna upp där tillsammans på midsommardagen. Sedan förbereder vi allt, gör mat, blomsterkransar, byter om och dansar runt midsommarstången. Och jag skulle inte överdriva ifall jag sa att jag älskar absolut allt med denna vecka.

Så med denna lilla introduktion tänkte jag dra igång med en riktig midsommarvecka här på bloggen. Det kommer bli tillbakablickar till tidigare år. Inspiration för midsommarfirandet, midsommartraditioner som jag och Saga har haft sedan vi var små, planerna för midsommar och självklart alla bilder från denna helg som kommer!

Jag är så taggad!

Men först ska jag berätta om hur denna vecka ser ut för mig.

Veckans planer!

Måndag: Jag ska redigera bilder på dagen och se på Sveriges VM debut i fotbollen.

Tisdag: Jag ska fotografera och redigera bilder denna dag också.

Onsdag: På onsdag har jag en graviditetfotografering. Jag ska möta upp en tjej för att, ja, fotografera henne, hennes man och gravidmagen såklart! Sedan blir det löpträning på kvällen.

Torsdag: På torsdagen ska jag möta upp Kela som jag fotograferade förut och en annan instagrammare vid namn Tess som vill ha bilder till deras instagram (skulle jag tro). Det ska bli riktigt roligt! Sedan bär det av mot Vaxholm!

Fredag: Det är midsommar! Jag längtar så mycket. Jag kommer berätta allt om planerna senare! Dessutom fyller min bror 20 år!

Lördag: För mig är det fortfarande midsommar med uppvaknande i Vaxholm med mysfrukost tillsammans med alla i familjen.

Söndag: Ja du, söndagen har jag ingenting planerat för. Så det blir nog redigerade av bilder, löpträning och ett nytt projekt för bloggen som startar denna dag. Spoilers, Spoilers, detta kommer sträcka sig över hela sommaren!

Åh denna vecka kommer bli SÅ ROLIG! Jag ser så mycket fram emot allt! Som sagt, det är ju min favoritvecka på hela året!

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

  • Summer

Gillar

Kommentarer

sandra,
va härlig planering du har 😃
www.teamkjellstrm.blogg.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Jag ser så mycket fram emot det! 😃
nouw.com/petraelisabeth
Therese,
Vilken härlig vecka 😊
www.theresewiksten.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Det ska bli så roligt! 😃
nouw.com/petraelisabeth
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Jag det var så roligt! 😃
nouw.com/petraelisabeth