Momondo - Influencer open world award

Följ med mig in på Momondo - Influencer Open World Award.

För några veckor sedan fick jag en inbjudan till ett evenemang som skulle hållas av Momondo. Evenemanget kallades Influencer open world award och skulle hållas i skyddsrummet på Södra Mälarstrand. Jag ringde upp Saga och tillsammans satte vi kurs mot Södra Mälarstrand.

Nu kommer vi till det där som jag har funderat på sedan jag bestämde mig att berätta om detta lilla event. Falskt optimistisk eller brutalt ärlig? Men som med allt annat så har jag bestämt mig för att säga vad jag tycker och ge en ärlig redogörelse. Du förstår, själva evenemanget var ganska tråkigt. Det var som att de hade anordnat allt på rutin och inte ordnat någonting mer än det som är standard för såna här evenemang. Tal, reklam för sponsorer, buffé och prisutdelning.

Missförstå mig rätt. Det var riktigt roligt att vara där och medverka i evenemanget och jag och Saga passade på att ha riktigt roligt när vi var där.

Vi var definitivt yngst där. De flesta var runt 10 till 15 år äldre än oss. Jag och Saga följde med strömmen ett tag. Vi smakade på buffén och såg lite på prisutdelningen innan vi bestämde oss för att gå ut och njuta av solnedgången som var på väg ner bakom Stockholms hustak. Evenemanget var i Skyddsrummet vilket är en mörk festlokal och vi tyckte att det var mycket mer värt att njuta av värmen och solskenet.

Vi stod och pratade, smuttade på våra drinkar och njöt av solskenet. Vi pratade även med han som var chef över eventpersonalen som berättade om de mest konstiga drinkarna som han kände till. Jag kan lova att jag aldrig har hört något liknande förut.

Vi hade faktiskt riktigt roligt! Det var så mysigt att stå och prata och skratta tillsammans med Saga denna kväll. Vi hade inte vart ute tillsammans på väldigt länge så det var riktigt mysigt!

Nu ska jag börja packa ihop saker. Vi har nämligen anmält oss till att vara med på en loppis på Karlaplan imorgon (lördag) så nu gäller det att förbereda det sista. Men mer om det senare! Förresten, ifall du har vägarna förbi Karlaplan kan du ju komma fram och säga Hej!

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229