My christmas in pictures

God jul på er! Hoppas att du har haft en underbar jul! Själv har jag haft det jätte mysigt med min familj, god mat och julstämning. Jag har tagit biler också och det är dem jag tänkte dela med mig av denna kväll.

Som jag berättade tidigare var planerna att jag och min familj skulle åka hem till min moster och fira jul. Och det var precis vad vi gjorde. Vi anlämde precis innan Kalle Anka började och vi startade kvällen med att skåla för ett underbart år och en mysig kväll. Eftersom vi alla är vuxna nu blev det inte mycket fokus på kalle anka. Min moster äger inte ens en tv. Utan vi satte på programmet på mobilen och hade det som bakgrundsljud medan vi umgicks.
Sedan blev det dags för att förbereda maten. Det blev ett traditionsenligt julbord med julskinka, köttbullar, siller och olika sorters lax. Det är det som jag ser fram emot mest under hela julen, julboret! Det är så mycket god mat! Min farmor gör den mest fantastiska jansons frestelse och mamma gör magiska hemgjorda köttbular och julskinka. Min mun vattnar sig av bara tanken. Det var i alla fall det som skulle förberedas för middagen.
Jag och min bror dokumenterade julen med bilder och skapade julstämning med musik och tända ljus. Sedan umgicks vi med Molly, min mosters nya familjemedlem sedan några månader tillbaka. Det var värkligen mysigt, ja och Molly klickade dirrekt. Sedan blev det dags för middag.
Åh vad gott det var! Vi hade gående bord med buffé där vi plockade av allt smott och gott. Vi satt och åt länge medan vi pratade och skrattade. Min moster hade dukat jätte fint med vita dukar och tända ljus. Sedan släckte vi ner för att skapa mysig stämning och julmusiken ljöd på svag volym i bakgrunden.
Molly passade också på att skaffa sig en liten julbufé, hon passade på att slicka av tallrikarna när ingen såg. Busiga lilla valp, haha. Sedan blev det dags för julklappar.
Min bror agerade jultomte och läste upp de små meddelandena som var påklisstrade på paketen. Passande nog gick den första julklappen till min moster, julvärdinnan, sedan fortsatte utdelningen i full fart!
Alla julklapparna var jätte fina. Jag fick ett fint halsband som jag fick av min moster som jag tänker ha på mig på nyår. Sedan fick jag en perfym av mina föräldrar och fina hår och hud produkter av min farmor och mormor samt en strandklänning. Jag blev jätte glad!
Lilla Molly fick också julklappar och hon invigde öppningen med att bita upp ett av paketen och sno åt sig en godisbit, innan min moster hann rädda resten av paketet. Det var verkligem en underbart mysig julfton med mycket skratt och glädje. Vi stannade sent, ända in på nästa dag, innan vi började röra oss hemmåt igen.

Hur firade du denna jul?

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer