#Nouw30DayChallenge

Jag upptäckte precis att min bloggportal nouw.com anordnar en utmaning, eller en tävling mer eller mindre som går ut på att man ska blogg i 30 dagar i rad och få chansen att vinna en resa för två till Paris. Hur spännande låter inte det? Det som ska göras är att man anmäler sig på deras sida, sedan skriver man inlägg med hashtaggen #nouw30daychallenge för att vara med. Jag tyckte det lät jätte roligt så jag tänkte passa på att vara med! Tävlingen startar den 22 januari och pågår till den 22 februari och sedan utses vinnaren.

Jag tyckte detta lät väldigt spännande! Jag gillar verkligen utmaningen, 30 blogginlätt i rad. Det blir tufft! Man vill ju inte lägga upp vad som helst heller. Detta sätter verkligen kreativiteten på sin spets och jag tror det blir en stor utmaning som individ också! Inte bara för att det är en tävling. Sedan är ju inte priset, fy skam heller, haha! Jag antar utmaningen!

Dessutom ser jag väldigt mycket fram emot att läsa alla andras inlägg. Eftersom alla som är med taggar sina inlägg med #nouw30daychallenge är de lätta att hitta och jag är säker på att jag kommer hitta många nya bloggar som jag kommer gilla! Det ser jag verkligen fram emot! Så spännande!

Har du hört om den här tävlingen?

Är du med?

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,

Låter ju underbart!

nouw.com/cassandraharaldsson
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Ja! Visst gör det! 😃
nouw.com/petraelisabeth
kristinis
kristinis,

Fin blogg, ha en fin kväll!

nouw.com/kristinis
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! Du med 😃
nouw.com/petraelisabeth