Nu är det dags!

Nu är det dags! Det är dags för första fotouppdraget och jag är så taggad! Läs om gårdagen och mina planer för ikväll!

Det blev lite ändrade planer igår. Det blev inte någon utflykt till en avlägsen plats, eller jo kanske. Men inte så som jag hade tänkt det. Andreas ringde mig efter att han hade slutat och föreslog att vi skulle åka upp till Falun och hämta lite saker från min studentlägenhet.Så inte långt senare åkte jag iväg och hämtade bilen, sedan Andreas på sitt jobb, innan vi började resan längs landsvägarna upp mot Dalarna.

Det var ett riktigt häftigt väder. Det regnade kraftfullt när vi åkte från Stockholm. Men när vi kom utanför stan öppnade sig molnen och solen tittade fram. Solen sken på det vackra landskapet och regnmolnen skapade ett stort vattenfall av sträck på himlen. Jag kunde såklart inte missa denna chans att fånga det på bild.

Och på tal om bilden... Uppe i lägenheten hämtade vi ner ett par viktiga saker. Det första var min andra (min första) kamera. Jag ska ha den som back up för fotograferingarna. Det andra var Andreas dator vilket innebär att jag kan använda datorn för att redigera mina bilder från och med nu. Hittills har jag nämligen snabbredigerat de i mobilen, vilket gör att de tappar i kvalitet.

Dagens planer!

Idag däremot, är DEN dagen. Dagen för första fotografiuppdraget. Jag ska iväg alldeles strax för att se till så att allt är i sin ordning. Sedan är det dags. Önska mig lycka till! Sedan på kvällen ska jag hem till Vaxholm för att fira Tuva som har fyllt 16 år. Det blir grillat med massa underbara människor. Det kommer bli en underbar kväll!

Hur spenderar du denna underbar lördag?

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

familjennordberg
familjennordberg,
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
lillfoppan
lillfoppan,
fantastiska bilder! 😊
nouw.com/lillfoppan
IP: 82.99.3.229