Nu väntar nya äventyr

Denna bild är tagen på en svart lavastrand på Island. För fler bilder, kolla in min instagram: @P.elisabeth_photo.

Godmorgon!

Det är en ny dag vilket innebär nya äventyr. Denna dag har jag någonting speciellt planerat. Det är nämligen så att dagens planer är faktiskt inga alls. Det här kanske låter konstigt men så är faktiskt fallet. Efter att jag har släppt iväg det här inlägget ska jag gå och lägga mig igen och sova så länge som det bara går. Sedan blir det en lugn dag med inspelade föreläsningar som ska antecknas och förtydligas på separat dokument (pluggstrategi). Sedan, vid 17 tiden ungefär, ska jag gå och lägga mig igen och försöka somna en stund eftersom att klockan 21:00 ikväll kommer jag gå på mitt första nattpass!

Detta är riktigt spännande för mig då jag aldrig har arbetat natt förut. Jag är dessutom exalterad över detta då det är natt som jag ska försöka få arbetar i sommar. Jag har dock inte fått schemat än och vet inte hur de har lagt upp arbetspassen. Men förhoppningsvis blir det mycket nattpass.

Förväntningar inför nattpasset.

Ja, vad har jag för förväntningar? Jag hoppas att jag inte är alldeles för trött, det är prio ett när det kommer till förberedelserna inför passet. Däremot vet jag att ifall jag är nyfiken och intresserad av något, kan jag hålla på hur länge som helst utan att tröttna. Så trött är nog inget alternativ inatt.

Jag hoppas att det blir mycket att göra. Jag har hört att ifall det händer någonting när man arbetar natt, händer det någonting på riktigt! Detta är en svår känsla, jag vill såklart inte att det ska hända någonting dåligt för någon annan, det är ju därför att jag har valt detta yrke, för att jag vill kunna hjälpa. Men detta är fortfarande någonting som jag är intresserad av, något jag utbildar mig till, och därför vill jag få chansen att göra mitt jobb och lära mig så mycket som möjligt. Ja, som sagt, en svår känsla. Man kan väl säga så här: Ifall det händer någonting, är jag glad över att kunna vara den som kan hjälpa till.

Vad säger ni? Har ni några bra tips på hur man förbereder sig inför ett nattpass?

Hoppas att ni får en bra dag idag.

With love, Petra Elisabeth.

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Denize
Denize,
Wow vilken bild! Och mitt bästa tips för att förbereda sig inför nattpass är faktiskt att gå en promenad innan passet börjar. Man hinner liksom vakna till på ett annat sätt! Hoppas ditt nattpass går fint! Det kommer det göra 😊
nouw.com/denize
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! Detta ska jag absolut testa! Jag har dock 30 min promenad till jobbet ifrån där jag bor så det blir en liten promenad i sig. Men ska försöka komma iväg i god tid för att kunna ta en lugn promenad och för att slippa stressa. Tack för tipset och ha en bra dag idag! 😊
nouw.com/petraelisabeth
Yasminegill
Yasminegill,
Hoppas du får en bra natt
nouw.com/yasminegill
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! Det tror jag att det kommer bli. Hoppas du får en god natts sömn 😊
nouw.com/petraelisabeth