Nya hårvårds produkter och afternoon tea

God eftermiddag mina vänner! Äntligen fredag!
Idag vaknade jag ovanligt tidigt av mig själv, kl 11 på morgonen efter bara tre timmars sömn. Woops! Men jag var pigg så jag gick upp.

Dagen har spenderats nere på staden då jag cyklade längs ån som löper genom hela staden och sedan gick jag och köpte lite nya hår produkter innan jag började röra mig hemåt igen.

Maria Nila

Jag köpte Maria Nilas hårvårdsprodukter som jag ska testa nu framöver. Jag har hört väldigt mycket gott om dem och de få gånger jag har testar ett av hennes balsam, blev jag väldigt sugen av att byta ut mina föregående produkter. Så nu är det gjort!

Anledningen till varför jag valde hennes produkter är för att de 100 % veganskt, sulfat och paraben fritt och tillverkat i Sverige. Sedan innehåller de olika serierna, olika ämnen för att hjälpa håret på just det sätt som just ditt hår behöver. Jag ske ge det en tid och se vad jag tycker om dem. Ni kan se vilka jag valde här på bilden nedan.
Har ni testat dem och vad tycker ni?

Nu framåt kvällen blir det netflix and chill och afternoon tea innan jag ska packa klart min väska som jag ska ha med mig imorgon. Sedan ska jag gå och lägga mig och hoppas på att jag kan sova hela natten utan avbrott!

Hoppas du får en underbar fredag och en härlig helg!
Love! Petra Elisabeth.

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer