Oj, det där var inte planerat

Nu är den här natten över. Jag har precis kommit hem och ska göra i ordning någonting att äta innan jag går och lägger mig. Under denna natt har det vart full fart. Jag fick arbeta på den intensiva delen vilket innebär ständig övervakning. Så det jag skrev innan, om att träna på att sätta ihop och använda neo-puff och revivatorn så bra att jag skulle kunna göra det i sömnen ..

Oj, här sovande jag. Nu sitter jag på tåget påväg till Stockholm i stället. Jag har sovit i 2 timmar och jag kommer nog ägna den här resan till att sova ännu mer.

Det är lite roligt, jag kände mig inte alls trött på hela natten. Sa ju att trött inte skulle vara ett alternativ inatt. Derremot, när jag kom hem vid 8 tiden, gjorde jag mat och började skriva det här inlägget och somnade pladask! Jag glömde både maten och att ställa klockan (jag som hade ett tåg att passa). Jag vaknade av att A ringde och skulle kolla om jag var påväg till tåget. Tur att han ringde, annars hade jag nog missat det. Så, jag var nog lite trött ändå! Men det är egentligen inte så konstigt. Vid det här laget hade jag vart vaken i över 24 timmar.

Natten gick bra. Det var mycket att göra, inget allvarligt men tillräckligt för att hålla oss igång och alerta hela natten. Detta var väldigt skönt. Jag tyckte mycket om att arbeta natt för stämningen vad lugn och rofylld (nattkänsla). Jag ska maila min chef som ska lägga mitt schema till sommaren och säga att jag anmäler mig frivilligt till att arbeta natt ifall det behövs.

Nu ska jag äta upp min mat jag gjorde förut som jag har tagit med som matlåda.

Hoppas att ni får en bra och spännande dag idag. Dela gärna med er av vad ni ska göra!

Love! Petra Elisabeth.

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

emiliajoohansson
emiliajoohansson,
Hoppas du får en fin kväll <3
nouw.com/emiliajoohansson
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack det samma! Ha en underbar valborg 😊
nouw.com/petraelisabeth