Shades of orange

Jag hittade denna vackra platser när jag var ute och strosade på en jordig motionsstig härom kvällen. Jag hade, som vanligt, min kamera och nu även mitt stativ på ryggen. Och det kändes om att denna plats var en prefekt plats för några bilder.

Det var en ljus liten glänta inne i skogen och nyfiken som jag är var jag tvungen att kolla in denna plats lite till. Så jag avvek från motionsspåret för att ta mig närmare.

Ormbunkarna täckte den lilla gläntan som en tjock matta av flera nyanser av orange. De var höga, ända upp till min midja och bladen skruvade på sig som serpentiner. Egentligen var denna plats inte särskillt speciell, men det var något som fångade mitt intresse och gjorde att den blev så vacker. Det var inte förrän senare, när jag hade kommit hem, som jag insåg att dessa ormbunkar påminde om ett stort hav att torkade blommor. För det var precis vad de var, de hade torkat. Och när jag tänkte tillbaka på ett tillfälle då jag hade rört vid ett av bladen, hade den smulats sönder i min hand och fallit till marken.

Jag bestämde mig för att, försiktigt, plocka med mig en liten bukeck hem för att sprida lite höstkänsla hemma i min lilla lägenhet. Jag satte dem i en vas, utan vatten, och nu sitter jag här och beundrar dessa vackra nyanser av orange.

Jag tyckte denna plats var så vacker att jag var tvungen att dela med mig av den med er. Den här platsen påminde mig om att det alltid finns vackra detaljer i ens liv och även fast man bara går en lugn promenad längs en stig, kan man stöta på någonting så oväntat vackert.

Hoppas att ni får en underbar start på denna vecka!

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Paulina,
Verkligen fint! 😊🍁
paulinageidenmark.devote.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! 😀🍁
nouw.com/petraelisabeth