Porträtt från Uppsala

Nu har bilderna kommit iväg från fotograferingen i Uppsala! Jag var där för att fotografera porträtt åt en tjej från Uppsala universitet. Nu tänkte jag dela med mig av dem till er.

Jag tycker själv att porträtt är något av det svåraste att fotografera. Inte tekniskt, egentligen. Utan för att de flesta av oss är extremt självkritiskt när det kommer till oss själva. Att göra någon nöjd och att de tycker att de själva ser bra ut på bilden är den stora utmaningen. Men jag är väldigt positiv till dessa bilder som jag visar för er här i detta inlägg. Vi talade länge om vinklar, bra och sämre sidor. Bilder som hade tagits på henne förut som hon tyckte om och så vidare. Jag försökt väga in all information jag fick för att skapa den bästa bilden av henne. Och, som jag sa, jag är väldigt positiv över dessa kandidater. Vi får se vad hon säger sen.

Mina två favoriter

Jag skickade även med lite fler bilder som också blev bra, men som jag inte tyckte var lika bra. Bara för att hon skulle ha några att välja från. Totalt blev det 20 stycken klara porträtt.

Jag tänkte även berätta om de här tre dagarna av veckan som har gått. Som jag skrev förut, har jag gjort otroligt mycket och har vart tvungen att jobba hårt så att ni ska kunna hänga med i vad som händer. Så här långt har veckan sett ut så här.

Måndag

Jag har fotograferat en begravning i måndags där det var mellan 200 till 300 gäster. Alla fick inte ens plats i kyrkan. Men oj vad fint det var! Jag har funderat på ifall jag ska publicera ett inlägg om det och visa några bilder från fotograferingen (inga privata, person bilder såklart, utan översiktsbilder). Eller ifall jag ska låta bli. Jag tänkte faktiskt från er om det. Är ni intresserade av ett sånt inlägg?

Tisdag

I tisdags fotograferade jag hemma hos Kela. En tjej som jag träffade på Sussis 50 års fest. Hon och hennes virkning ska bli publicerade i Cochet magazine (en tidning om virkning) och hon behövde ha bilder till det. Om det här kommer ett inlägg senare.

Idag

Idag har jag spenderat eftermiddagen på en skola och fotograferat en dockteater. De ville ha bilder och en inspelad film från själva teatern. Sedan passade jag även på att fotografera bilder på skolan och skolgården så att de kan ha på sin hemsida. Så det är vad jag har gjort idag!

Ikväll

Nu ikväll följer en slappar kväll hemma hos Saga. Vi ska spendera kvällen med att äta upp alla överbliven mat från Sussis 50 års fest och njuta av solen. Hur underbart låter inte det?

Vad ska ni göra ikväll?

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

  • Spring

Gillar

Kommentarer

kristinw
kristinw,
utrolig fine bilder !
nouw.com/kristinw
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! 😃
nouw.com/petraelisabeth
Life0fEmeeli
Life0fEmeeli,
Wow, just wow 😲 vilka snygga bilder. Du e riktigt riktigt duktig. Vilken härlig kväll de låter som 😊 jag ska bara hjälpa mannen med att fixa bilen annars händer inte så mycket här ikväll. Ha det fint ❤❤
nouw.com/life0femeeli
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! Vad gllad jag blir 😃 Låter som att du får en underbar kväll 😊 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229