Saga 21 år! Bildbomb!

Klicka på bilderna för en större bild!

Okej, jag måste vart trött igår. Det var inte thai båten, det var skärgårdsbåten! Och jag hade tagit fel på tiden också. Vi skulle inte mötas 18 utan båten skulle gå 18! Detta hade kunnat bli ett problem, jag tackar så mycket för bloggen så att folk kan hålla kolla på mig och hur jag tänker. Annars hade jag vart på helt fel plats, på helt fel tid, haha! Hur jag fick skärgårdsbåten till thaibåten är dock en fråga som jag inte vill ge mig in i....suck!

I alla fall! Gårdagen var super mysig! Efter att jag hade småsprungit från Östermalmstorg till Grand Hotell var jag definitivt redo för en lugn kväll med god mat! När båten kastade loss från Strömkajen blev vi tilldelade ett bord i en egen liten lounge uppe på översta däck. Där blev vi serverade gudomlig mat med tillhörande dryck medan vi njöt av usikten över skärgården.

Det blev lite paketöppning under maten också! Saga fyllde ju som sagt år!

Mellan måltiderna passade vi på att gå ut på däck för att se på öarna och husen vi åkte förbi! Vi hade dessutom fantastiskt tur med vädret, det var både vart och vindstilla. En perfekt dag till sjöss!

Båten la även till i Vaxholm, där Saga är uppvuxen! ⤴

Saga och jag || Tuva, Saga och jag!

När vi hade kommit till båtens "slut station" passade besättningen på att bada innan vi vände och åkte tillbaka mot Stockholms innerstad. De hoppade ifrån relingen ner i vattnet och tydligen var det ganska varmt i vattnet också!

När de olika skärgårdsbåtarna möttes tutade de i ångvisslorna för att heja på varandra och besättningen vinkade med handdukar och tygservetter till varandra! Så mysigt! Denna gång blev det en liten tävling dessutom (vår båt vann).

När vi kom fram till Vaxholm igen på tillbaka vägen, hoppade Sussi, Kenneth och Tuva av för att röra sig hemåt. Jag och Saga fortsatte med båten in till Stockholm. På vägen tillbaka bestämde vi oss även för att fortsätta kvällen på en uteservering i Slussen. Så när vi kom fram till kajen tog vi en promenad längs vattnet genom staden tills vi kom fram till Mister French som är en restaurang och utomhus bar precis vid kajen i Slussen. Där fortsatte vi firandet långt in på natten!

Det var en helt fantastisk dag! Jag är så glad att få vara med och fira Sagas födelsedag såhär. Det blev en dag med så mycket glädje och skratt! Jag är verkligen lyckligt lottad att jag har en så fantastisk person som Saga i mitt liv. Min älskade syster!

Love! Petra Elisabeth.

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Erika,
Va mysigt de såg ut att vara 😊
erikapettersson.webblogg.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Det var jätte mysigt! 😊
nouw.com/petraelisabeth
linaahnberg
linaahnberg,
Gud så mysigt det ser ut! Underbara bilder!! 😊 <33
nouw.com/linaahnberg
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack! Det var jätte mysigt! 😃
nouw.com/petraelisabeth