Sommarglädje

Bilden är ifrån förre sommaren. För fler bilder kan ni kolla in min instagram.

Godmorgon kära läsare. 
Hoppas att ni har fått en god natts sömn och att ni gillar min nya serie som jag har börjat med! Jag tycker själv att det är jätte roligt att gå in i dessa olika ämnen och dela med mig av tips och tricks som jag lärt mig om mig själv och om min omgivning på senare tid. Ifall det är någonting speciellt min vill att jag ska skriva om, skriv gärna till mig i kommentarsfältet eller via meddelanden här på bloggen. Jag vill även passa på att uppmuntra er till att länka till era egna bloggar via kommentarerna för att jag ska kubna gå in och läsa era inlägg. Kanske blir du den jag länkar till i veckans inlägg på fredag!

Nytt att kolla in!
Jag tänkte även passa på att berätta att jag har skapat en Facebook sida där jag länkar till mina inlägg så fort de är publicerade. Så ifall du vill ha en uppdatering så fort jag har publicerat någonting, gå gärna in och följ mig där!

Dagens mål!
Idag har jag en hektisk dag framför mig. Jag ska iväg till skolan eftersom jag har seminarie. Vi kommer gå igenom omvårdnadsprocessen över de olika psykiska sjukdomarna vi läser om just nu. Detta ska bli intressant! Sedan ska jag direkt iväg till lärocentret på sjukhuset där jag har egen träning. Jag ska gå igenom hur man sätter katetrar,  syrgas, tar blodprover, blodtransfusion och alla de andra sakerna som jag har tränat på hittills den här terminen. Varför? Vi har en examination på allt detta nästa vecka! Så nervös! Önska mig lycka till!

Hoppas att ni får en bra dag idag! Vad ska ni hitta på?
Love! Petra Elisabeth.

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

smaxi
smaxi,
Lycka till! 😃💖
nouw.com/smaxi
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! Hoppas du får en underbar fredag! 😊
nouw.com/petraelisabeth