Such a boy

Godmorgon!
Jag sitter här i min säng i doften av nytvättade lakan och äter jordgubbar som jag doppar i socker. Ur högtalarna ljuder Astrid S låt "Such a boy" och jag skrollar genom bilder på pinterest för att finna inspiration.

Youtube och Håkan Hellström!

Gårdagen vad underbar. Jag publicerade mitt första Youtube klipp och jag fick jätte bra respons. Så roligt! Har ni missat, klicka på länken här. Jag fick även ett meddelande av Jossan som berättade att hon har fixat boende till oss till när vi reser till Göteborg, den 29/7. Vi ska dit över en weekend och gå och se Håkan Hellström på Ullevi och sedan ta en dag på lisaberg tillsamman. Det kommer vara jag, Jossan och Julia. Det kommer bli en riktigt toppenhelg! Kanske får jag ihop material till en andra video?

Dagens planer!

Idag ska jag ta det lugnt, kolla serier och laga mat för mina tre helgpass på lasarettet. Det kommer bli en lugn helg, men det gör igenonting efter jag har Göteborg nästa vecka! Jag måste nästan påstå att en lugn helg är nödvändig! Ni får veta mer detaljer om resan när det börjar närma sig.

Hoppas att ni får en underbar torsdag! Glöm inte att delta i denna veckas bloggtävling!

Love! Petra Elisabeth.

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Melan
Melan,
Låter som en härlig helg!
nouw.com/melan
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Det var den, tack! 😊
nouw.com/petraelisabeth