Traveling back home

Chase your dreams but always know the road that will lead you home again.

Godkväll!

Jag tänkte dela med mig av vad som har hänt denna helg. För er som inte följer mig på instagram, så har jag anlänt till Stockholm för en lite längre ledighet och hemstudier. Jag kom fram i fredags och sedan dess har det vart fullt upp.

Vi började fredagen med att åka till Ikea för att titta på soffor. Vi har talat om att skaffa en bäddsoffa till mitt rum här nere för att man ska kunna använda rummet för någonting annat än bara ett gästrum. Detta har jag verkligen sett fram emot då det skulle bli ett rum att umgås i samtidigt som jag får en riktig säng. Så sagt och gjort, på fredagen skaffade vi en stor och fin soffa som vi sedan egnade kvällen åt att bygga ihop. Ifrån tv:n ljöd musiken från artisterna på idol och vi satt i mitt lilla rum med verktyg, kartonger och plast upp till öronen. Det blev en riktig mysdag första dag i Stockholm.
Lördagen, dag nummer två, spenderades ute i Sorunda för att fira Andreas systerson som fyller 5 år denna veckan. Vi tog bilen ut längs nynäsvägen och anlände inte långt senare. Väl framme vid huset möttes vi av ett stort leende och en liten pojke som kom springandes längst grusgången. Han tog sats och hoppade upp i vår famn för att ge en stor bamsekram innan han släppte in oss i huset. Resten av dagen fortsatte med samma glädje. Det bjöds på hembakade bullar, tårta och skratt, innan vi vände bilen och körde tillbaka hem igen.
På lärdagkvällen återvände Andreas till centralen för att sätter sig på tåget tillbaka till Falun. Det blev ett snabbs besök för honom, men det dröjer nog inte länge innan han kommer tillbaka. Jag derremot stannar här ett tag till.
Idag är det söndag och farsdag. Vi har tagit en lugn frukost med ägg smörgåsar och ingefärashots medan vi bestämde vad dagen skulle innehålla. Nu lutar det åt en dag på cosmonova med fotografi tema och film! Jag kan berätta med om det senare.
Hoppas ni får en underbar dag och glöm inte att fira alla pappor där ute!

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

IsabellePettersson
IsabellePettersson,
Så fina bilder!!
nouw.com/isabellepettersson
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! Vad glad jag blir 😊
nouw.com/petraelisabeth
Maria ,
Desamma Petra / kram Maria
www.iahoglund.blogg.se