Things i should do more often

Är det någonting som du känner att du inte hinner med? Någonting som du skulle vilja göra oftare? Det gör i alla fall jag.

Detta är min lista på vad jag ska göra oftare nu i sommar.

1. Dricka mer te.
Finns det någonting bättre är en varm kopp te innan läggdags? Eller kall iste till en varm sommardag? Jag har en vana att göra en kopp te och när jag väl kommer ihåg den har den kallnat. Nu i sommar ska jag passa på att unna mig en lugn stund med en kopp te.

2. Gå upp tidigt.
Låter det konstigt? Äntligen ledig och nu ska jag passa på att gå upp tidigt. Men finns det något bättre att gå upp tidigt och vara utvilad? Jag tycker det känns som att jag alltid får mycket mer gjort när jag vaknar tidigt, av mig själv. Speciellt nu på sommaren när det är ljust.

3. och gymma.
Äntligen ledig och nu finns det tid att träna. Jag har försökt att träna minst 3 gånger i veckan i vanliga fall. Nu ska jag verkligen passa på och ta mig tid att träna på riktigt. Men vad är bäst, att träna på gym inomhus eller på ett utegym? Vad föredrar ni?

4. Läsa mer böcker.
När jag studerar har jag lovat mig själv att jag inte ska läsa några böcker förutom de som tillhör skolan. Jag går i princip hela året utan att läsa några "roliga" böcker på grund av att jag inte kan sluta när jag väl har börjat och då får jag inget annat gjort. Nu till sommaren ska det bli ändring på det! Jag har ett antal böcker som jag har väntat med att läsa. Nu ska jag passa på!

5. Fotografera mer.
Nu i sommar ska jag passa på att fota! Det är ett av mina största intressen men det blir alldeles för lite av det i vanliga fall. Men kan ju inte hinna allt, eller? I sommar ska jag passa på att fotografera mera.

6. Rita och måla.
Jag älskar att rita och måla men jag har inte gjort det på väldigt länge. Nu i sommar ska jag ta mig tid för detta. Det är både lugnande och avstressande samt någonting man kan sitta utomhus och göra, vilket jag ser fram emot.

7. Titta på film.
Detta är det jag gör när jag får en stund över. Finns det någonting bättre än en bra film? Men man kan inte få för mycket av det goda, eller hur? I sommar ska jag passa på att se på många nya filmer. Pirates of the caribbean kommer ut i sommar bland annat, ifall jag inte minns fel. Är ni taggade?

8. Ta fler promenader.
Nu i sommar ska jag unna mig lyxen att ta långsamma promenader i det fina vädret. Jag ska passa på att strosa genom parker och njuta av värmen vid stranden. Det är något jag sett fram emot hela vintern.

Vad ska ni passa på att göra nu i sommar?
Love! Petra Elisabeth.

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
Underbar lista. Jag undrar själv ibland var tiden tar vägen vill också mer! Kram
nouw.com/blog_of_foodcraft
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Jo, det blir så när man har mycket att göra 😊 Hoppas du får en underbar dag // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth