Traveling 1:st class

Nu är jag äntligen på väg! Jag vaknade av mig själv vid 03 i mårse och jag har vart vaken sedan dess. Men det gör ingenting! Jag är pigg och jag är redo!

Traveling 1:st class

Dagen till ära bokde jag faktiskt första klass biljett för tågresan ner till Stockholm då jag trodde att jag skulle arbeta natt dagen till idag men också för att det var samma pris som de andra biljetterna eftersom jag bokade jättelångt i förväg. När jag klev på tågt idag hade jag tänkt göra en recention om hur resan var och jämföra den med alla de andra resor jag gjort och jag blev så besviken! Det var absolut ingen skillnad! Jag satte mig ner och plockade upp mina saker innan konduktören kom och tog min biljett och sa att jag satt i fel vagn. Woops! Upp igen och iväg till nästa vagn! Och nu började det likna något. Jag hade valt kupe och fick sitta i ett litet glasrum tillsammans med tre andra resenärer och vilka sköna stolar! De var jätte stora, det kändes inte alls som att man satt på varandra. Annars brukar jag känna mig inträngd när jag hamnar brevid någon, det känns som att man skaver armarna mot varandra hela resan. Det kännde man inte här! Det var fräsht och fint, vita gardiner och stora bord. Det var dessutom lugnare och mindre folk. Dock var det inte lika trevliga människor här (kan bero på nänniskorna i rummet just då). På min första plats, den i fel vagn, hamnade jag mitt emot två damer som var otroligt trevliga. De skrattade åt en väska som rullade fram och tillbaka i korridoren och när ägaren till väskan kom springandes, generad och röd i ansiktet, skrattade de ännu mer. Det var nog ingen i stolarna runt omkring som kunde hålla sig för skratt heller.

(första klass)

Annars har vi stött på ett litet problem i resandet. Jossan har vart i cypen och hälsat på vår vän Bella som är där och arbetar. Hon skulle kommit hem igår men fick då veta att deras flyg har blivit flyttat och att de kommer flyga ifrån cypern vid 10 dag! Detta innebär antagligen att hon kommer missa planet som ska ta oss till Göteborg. Därför har hon skickat över alla biljetter och bokningreservationer till oss. Vi ska ta planet ner till Göteborg och sedan ska Jossans pappa skjutsa ner henne när de har landat. Förhoppningsvis hinner hon till konserten i kväll! Jag håller tummarna. Vi har även fått reda på att även vårt flyg är försenat med 45 min men vi vet inte varför. Vi får se vad som händer här nest!

Love! Petra Elisabeth

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

  • Summer

Gillar

Kommentarer