Värmeböja på 20 kvadrat

Det var riktigt fint väder igår. Det var ett sånt där väder som jag har väntat på hela sommaren! Med 22 grader i luften och sol på himlen, visade det sig bli en riktig sommardag! Men som med alla possetiva ting finns det en baksida och denna gång är det min lägenhet.

Från varmt till kallt 

Hela sommarn har det var lite sisådär väder och det har inte kommit up i de där sommartemperaturerna som vi är vana vid. Dock har det ändå vart runt 24 grader i min lilla studentlägenhet på 20 kvadratmeter. Denna vecka har det dock slagit rekord i värmeböljor i mitt hem. Med två öppna fönster och en liten fläkt har temperaturen stått still på 27 grader!! Ja, ni läste rätt, 27 GRADER!

I går fick vi nog, man kan inte sova när det är så varmt inne. Så jag och Andreas tog bilen och påbörjade vår jakt efter temperatursänkande föremål. Vi kom fram till våra topp tre bästa alternativ som vi satsade på. ⬇

1. Vi har gjort i årdning is för läskande kallt vatten som vi har ställt i kylen för största effekt!

2. Vi har proppat frysen full med isglass, både piggelin och cola smak. Throw back till minnen ifrån när jag var liten, jag hade nästan glömt hur gått det är!

3. Det blev en helt ny golvfläkt som är tre gånger så stor som min förra. Nu ska det blåsa upp till storm här hemma! Dessutom var den tystare än den förra jag hade så jag kommer kunna ha fläkten igång när jag sover. Underbart!

Nu står temperaturen på 25,7 grader här hemma. Jag antar att det är så bra som det kan bli. Jag kommer inte behöva ha elementen på nu i vinter, det är en sak som är säker! 

Hur varmt har du hemma? Har du något tips på hur man sänker temperaturen så är jag öppen för förslag!
Love! Petra Elisabeth  

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

  • Summer

Gillar

Kommentarer