Vårt hotell i Göteborg!

Jag tänkte ge er en uppdatering om vårt hotel vi bodde på i Göteborg. Jossan älskar att kolla på hotell och jag och Julia lät henne ordna detta på egen hand, dels för att hon tycker det är roligt samt för att hon alltid väljer det bästa alternativet! Vill du se vad hon valde? ⬇

Bilder ifrån hotellet

Vårt hotell

Vi bodde på ett hotel som hette "hotell liseberg heden" mitt i Göteborgs city. Läget var helt otroligt perfekt. Hotellet låg mitt emellan både Ullevi och Liseberg, vilket var de två aktiviteterna vi hade planerat för helgen. Med bara ett par minuters promenad var vi framme och det var inte alls svårt att hita. Desutom låg hotellet mitt emot en ica vilket var suveränt! Ni kan kolla kartan ifall ni vill ha en bättre förståelse för vart hotellet låg.

Hotellet var stort! Det var en stor enplansvilla som sträckte ut sig i långa korridorer. Det var lite svårt att hitta först men det var bra skyltat till de olika rummen. Korridorera hade olika färger som man kunde följa och vi bodde i korridor "Gamla stan'" vilket var den blå korridoren.

Vi fick även frukost på hotellet vilket är ett av det viktigaste sakerna för ett hotell enligt mig, förutom rena rum såklart! Det var stort utbud på frukosten! Det fanns allt ifrån ägg, korv och bacon till pankakor med sylt och nutella, yoghurt med alla möjliga sorters flingor, frön, nötter och sylter. Mums säger jag bara! Frukosten var inte alltför tidig heller, man kunde äta frukost ända till halv 11, vilket var ett plus!

Sist men inte minst måste jag säga att personalen som arbetade där var otroligt trevliga! De var glada och hade alltid ett leende på läpparna. Det hände att vi stannade kvar lite längre och pratade med dem i receptionen bara för att det var trevligt, vilket jag inte har gjort på andra hotell jag bott på. Ett stort plus!


☆☆☆☆

Jag ger hotellet 4 av 5 stjärnor då allt var toppen på alla sätt förutom att rummen var på båttenvånningen. Jag tycker inte om att sova på fösta våningen!

Love! Petra Elisabeth

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

juliabouschette
juliabouschette,
Åh så mysigt det ser ut!
nouw.com/juliabouschette
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Ja, det var jättemysigt! Det är så roligt att resa och bo så här med sina vänner 😊
nouw.com/petraelisabeth
Lexochlogan
Lexochlogan,
Ser helt ljuvligt ut, viljen lyx.
nouw.com/lexochlogan
boudreejulia
boudreejulia,
Ser riktigt mysigt ut! Ett plus i kanten också att personalen var så trevlig
nouw.com/boudreejulia
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Ja precis! Tycker jag med! 😊
nouw.com/petraelisabeth