Veckans inlägg! Sommarspecial

Det är fredag mina vänner och det innebär att det är dags för veckans inlägg!
Denna vecka har sommaren verkligen inspirerat mig och det verkar som att det inte bara är jag som blivit inspirerad. Jag har läst många underbar inlägg om sommar, sol och underbara dagar vid stranden. Därför kommer detta inlägg bli en Sommarspecial!

Veckans inlägg!

Denna vecka hade jag tänkt att skriva om två inlägg som jag har läst. Det första är ett inlägg ifrån @Melan som tipsar om underbara sommarkläder för en billig peng från wish.com. Hon beställde nämligen denna jumpsuit här ovanför, nu i veckan! Hur söt är inte den?

Det andra inlägget är ett recept på underbar, hemmagjord isglass som @vvlinnea tipsar om. Någon som blir sugen? Ni får receptet här nedan.


Isglass 》vattenmelon & lime

Du behöver: Glassformar, bunke och en mixer.

För 10 st glassar behöver du:

1 st vatten melon ca 1 kg.

1 st lime

Gör såhär: Dela vattenmelonen i två delar och gröp ut fruktköttet. Ta bort kärnorna och lägg i en bunke. Pressa i limen och mixa slät. Fördela i glassformarna och låt stå i frysen till glassen är helt fryst (ca 4 timmar). Servera och njut!

Hur gott låter inte det här? Jag föreställer mig dessa läskande glassar i handen, mig i en solstol vid stranden iklädd denna underbara jumpsuit. Hur mycket mer sommar kan det bli?

Hoppas att ni får en underbar fredag och får njuta av en riktigt fin helg!

Love! Petra Elisabeth

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer