Veckans planer!

Det är dags att planer veckan och denna vecka blir helt klart skoj! Det blir arbete, träning och förberedelser inför projektet nästa vecka! Vill ni vete mer?

Måndag: Idag blev det lunch med Andreas och mamma inne i stan, innan jag satte mig på tåget påväg tillbaka till Falun igen. Den här gången kommer jag stanna längre eftersom jag kommer arbeta ett tag. Det bliv ett nattpass senare. Förutom det kom vinnaren av förra veckans blogg upp samtidigt som nästa tävling Ni har väl inte missat att delta i tävlingen?

Tisdag: Idag ska jag köpa nytt gymkort, äntligen! Nu ska jag komma igång med träningen igen! Sedan är det dags för andra nattpasset av fem denna vecka.

Onsdag: Idag blir det att komma igång med träningen igen. Jag får se vad det blir, men något blir det i alla fall. Annars, i bloggväg, kommer det upp bilder ifrån grillkvällen vi hade i det fina vädret. Håll utkik!

Torsdag: Idag är jag ledig ifrån jobbet vilket ska bli skönt! Ifall det blir fint väder kommer jag nog gå ut med min kamera samt träna på kvällen. Vi får se vad det blir!

Fredag: Idag blir det dags att arbeta igen, eller ja, kl 21 så jag har hela dagen på mig. Det kommer upp ett veckans inlägg på kvällen som är skrivet av en annan bloggare!

Har ni några tips på inlägg som jag bör läsa så länka dem gärna i kommentarsfältet!

Helgen: Denna helg kommer gå åt till att förbereda nästa veckas projekt! Jag ska nämligen ta över Falu kommuns instagram hela nästa vecka! Detta ska bli riktigt roligt. Annars arbetar jag natt hela helgen.

Ja, det var min vecka det! Det kommer såklart bli ändringar, det ända som är riktigt bestämt är arbetspassen, haha. Men det ska bli skönt att kunna arbeta på bloggen och fotografera alla mina vakna timmar.

Vad ska ni göra denna vecka? Har ni några planer?
Hoppas ni får en underbar vecka!
Love! Petra Elisabeth.

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer