Veckans planer! V. 39 2017

Goddag på er och så välkomnar vi ännu en ny vecka!
Jag tycker verkligen att tiden bara rullar fram i 180! Det är redan slutet av september och jag har redan gått hälften av min praktik! Hur gick det till?! Jag har redan börjat tänka på att jag snart (om 1 år och 3 månader) är utbildad och klar sjuksköterska och det finns nog ingenting som stressar mig så mycket och ger mig både pirr i magen och ångest, som just det. Eftersom jag tycker tiden går extremt fort så vet jag att detta sista år i skolan kommer swisha förbi och sedan kommer jag stå där sista dagen i skolan och kastas ut i verkligheten. Just nu undrar jag om jag någonsin kommer känna mig redo? Men jag antar att det kommer hända mycket den här sista halvan av utbildningen och när det väl är dags så kommer jag vara beredd.

I alla fall, detta är mina planer för denna vecka!

Måndag: Nu på måndag har jag och Andreas bestämt oss att åka till Borlänge och titta i lite affärer och hämta ut ett paket. Det blir nog en heldag där och vi får se vad vi hittar på!

Tisdag: På tisdag har jag praktik.

Onsdag: På onsdag har jag också praktik.

Tosdag: Kommer jag spendera i skolan eftersom att vi har vårt andra seminarium denna vecka. Nu vet jag vad som förväntas av oss så denna gång kommer jag inte vara lika nervös! haha

Helgen: Enligt mitt schema är jag ledig i helgen, men jag kommer antagligen få en praktik dag till den här veckan. Vet dock inte när än. Annars ska jag gå till en marknad som kommer hit! Det är en matmarknad där de serverar mat från hela världen vilket ska bli så roligt! Jag var på det förra året och bestämde mig redan då att jag skulle gå igen i år. Det ska bli så roligt! PS, jag älskar mat.

Det var min vecka det! Jag ser väldigt mycket fram emot helgen och jag ska nog passa på att ta med mig kameran! Så håll utkik efter bilder!

Hoppas du får en underbar vecka!

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

BeaEkelund
BeaEkelund,
Bra vecka!!❤️⬇️
nouw.com/beaekelund
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Ja, ser verkligen fram emot denna vecka! 😊 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
alicenetinder
alicenetinder,
Du får ha en superdupermegahärlig vecka!
nouw.com/alicenetinder
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! Du med! Vilken fin blogg du har förresten! 😊 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
alicenetinder
alicenetinder,
Tack så hjärtligt! Detsamma verkligen!
nouw.com/alicenetinder