Veckans planer!

Happy monday everyone!
Idag är det måndag, ny vecka och det är mycket spännande saker som händer denna vecka! Häng med på vad jag har planerat!

Veckans planer!

Måndag: Idag kom resultatet ut där jag presenterade ​förra veckans bloggvinnare​. Kika in här! Idag har jag arbetat på Neo-avdelningen på lasarettet. Det blev en riktig tidig morgon idag men det gick bra ändå. Efter arbetet gick jag några ärenden på stan för att fixa för min brors student. Så SPÄNNANDE!

Tisdag: Idag kommer den nya tävlingen upp för att få bli denna veckans bloggare! Håll utkik och glöm inte att delta. Jag arbetar idag igen, fast kväll denna gång. De har börjat putsa på detaljer i mitt yrkesutövare och det märks att de förbereder mig för att arbeta självständigt nästa vecka!

Onsdag: Idag blir en throwback till en av mina mest fantastiska resor. Stay tuned! Annars är det arbete idag igen!

Torsdag: Det är inspoday på bloggen! Get ready to be inspired! Haha. Annars blir det ytterligare ett pass på neo innan jag sätter mig på tåget och börjar rulla mot Stockholm!

Fredag: Joel tar studenten! Jag är så taggad! Det blir en hel helg med fest och glädje. Vi får hoppas på bra väder! Annars kan ni se fram emot veckans inlägg som kommer upp kl 20 på kvällen.

Lördag: Idag har jag ingenting planerat, antagligen blir det en slapp vilodag med förhoppningsvis rester av tårta och god mat ifrån gårdagen, haha. Ni kommer kunna ta del av bilder ifrån fredagen också såklart!

Söndag: Idag utses vinnaren av denna veckas bloggtävling som publiceras på måndag. Glöm inte att delta! Även denna dag är oplanerad vilket känns riktigt skönt. Vi får se vad som händer. Det blir i alla fall att packa eftersom jag måste tillbaka till Falun på måndagen.

Vad har ni planerat för denna vecka? Har ni något spännande att se fram emot?
Hoppas att ni får en underbar vecka!
Love! Petra Elisabeth.

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Mikaela,
Härlig vecka 😃
orsin.blogg.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Ja, ser verkligen fram emot denna vecka! 😃
nouw.com/petraelisabeth