Veckans planer!

Vackra Stockholm på sensommaren!

Måndag: I måndags var mitt absolut sista pass på neonatal avdelningen! Det var både spännande och lite synd, dels för att jag trivdes där men samtidigt är det spännande att gå vidare mot nästa äventyr, praktiken!

Här är även denna veckas bloggtävling! Check it out!

Tisdag: Idag gick jag av sista passet på neo och åkte hem och sov, haha. Annars ska jag packa in nytvättat i garderoberna, packa väskan och sedan åka ner till Stockholm för 2 veckors ledighet! Så taggad!

Onsdag: Min syster Saga fyller 21 år idag! Jag ska träffa henne och hennes familj utanför Grand Hotell för att sedan sätta oss på thai båten för en helkväll till sjöss med underbar mat! Det ska bli riktigt trevligt!

Torsdsg: Torsdagen är oplanerad än så länge, det blir nog att ta det lugnt och packa för Öland! ⬇

Helgen: På fredag bär det av mot Öland! Mina föräldrar har precis skaffat ett landställe där och nu ska jag äntligen få åka dit! Vi ska stanna där över helgen! Vi ska även passa på att fira mamma som har fyllt år för ett par veckor sedan!

Nu: blir det lunch!

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

S
,
Hej, har precis startat en veckans blogg och det skulle vara jätteroligt om du ville vara med 😊 Vinnaren visas för 100+ läsare, kram! sandraboqvist.se/2017/augusti/vill-du-bli-veckans-blogg.html
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Absolut! Ska kolla in tävlingen! 😊
nouw.com/petraelisabeth