Veckans planer!

Det är ny vecka och det är dags för nya äventyr! Denna vecka har jag längtat lite extra till då jag har en hel del roligt inplanerat, bland annat en resa till Göteborg! Btw, tryck på bilden och få en överblick av min vecka!

Veckans planer!

Måndag: En ny tävling ligger uppe på bloggen för att få chansen att bli veckans blogg. Om du har missat detta kan du klicka här! Annars klev jag av sista passet för helgen på måndag morgon!

Tisdag: Det är min lediga dag och denna ska spenderas med att göra iordning här hemma. Tvätta och städa står på chemat samt att rensa mitt minnesvärt i kameran.

Onsdag: På onsdag kommer det packas! Jag ska förbereda inför redan till Göteborg och se till att jag har allt jag behöver. Sedan går jag på ett nattpass på neo igen.

Torsdag: Idag är det inspoday och vi ska se vad denna vecka bjuder på! Jag har även ett sista nattpass innan det bär av till Göteborg.

Fredag: Det är fredag och jag ska passa på av sova ut innan det blir dags för avfärd! Det är även min sista dag att komplettera min packning ifall det är någonting jag sakar. Annars ska jag försöka vända tillbaka dygnet på något sett. Håll utkik för veckans inlägg!

Lördag: Idag bär det av mot Göteborg! Först bli det en tågresa till Stockholm där jag ska möta Jossan och Julia. Sedan sätter vi oss på planet till Göteborg! På kvällen blir det Håkan Hellström konsert på Ullevi.

Söndag: Förhoppningsvis blir det hotellfrukost innan vi tar en dag tillsammans på Liseberg, spännande! 

Ja, det var min vecka det! Jag ser väldigt mycket fram emot att spendera tid med mina vänner och dra iväg på äventyr. Hoppas det blir toppenväder!

Vad ska du göra denna vecka?
Love! Petra Elisabeth  

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Låter som en bra vecka,hoppas den blir det också 😊
nouw.com/sarahlinnsliv
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! Det blev en toppenvecka! 😊
nouw.com/petraelisabeth