Veckans planer! Mordbrand?

Här får ni en uppdatering från en galen morgon. Morrdbrand, gråtande fågelungar och nålar. Allt innan kl 08.

Att sticka en människa!
Natten har gått bra. Jag fick testa att sticka och sätta pvk på en av mina kollegor som samtidigt guidade mig i finger-hållning och liknade. Det var första gången jag stack en "riktigt" människa, det var lite nervöst. Men det gick bra! Även de andra ville ställa upp och bli stuckna men vi hade ju andra saker att göra, haha. Det får bli fler gånger senare.

Mordbrand! På vägen hem såg jag röken ifrån husbranden vi hade läst om på jobbet. Vi kände nämligen röklukten ända till sjukhuset och läst att det var en anlagd mordbrand. Nyfiken som jag är gick jag bakom huset och kollade på när de släckte det sista av lågorna. Det hemska var att huset stod precis bredvid ett dagis. Tur att det hände på natten så att inga var där.

Gråtande fågelunge! På vägen där ifrån hörde jag ett skrik. Först trodde jag att det var en katt som hade fastnat någonstans. Sedan hittade jag en gråtande fågelunge som hade fastnat under ett staket bevid branden. Jag kunde självklart inte lämna den där så jag flyttade den en liten bit där ifrån. Kanstke inte det smartaste men jag vilke inte lämna den vid branden. Jag satte den vid en trädgård som verkade vara bebodd av barn. Förhoppningsvis har de lust att hjälp den ifall inte fåglarna kommer tillbaka. Men hoppas!

Veckans Planer!  

Mondag: I måndagen gick jag av mitt pass på morgonen och det var dags att sova och publicera denna veckas tävling! Ni har väl deltagit?

Tisdag: Tisdagen ska sovas bort samt vara en sån där måste dag. Jag ska passa på att handla mat, diska och kanske tvätta. Det är alltid nödvändigt!

Onsdag: Idag är jag ledig! Tänkte dela med mig av min överraskning idag. Har ni någon aning om vad det är?

Torsdag: Idag är jag också ledig, härligt! Det är även inspoday och ett inlägg kommer upp på bloggen.

Fredag: Idag börjar nästa period på lasarettet, jag börjar 21 ikväll. Annars kommer ett veckans inlägg upp! Håll utkik!

Helgen: Helgen består av jobb, jobb, jobb och jobb. Vi får se vad annars jag hittar på!

Ja, det var min vecka det! Vad ska ni hitta på?

Love! Petra Elisabeth

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer