Veckans planer! V. 35 2017

Ja tror jag får börja med att be om ursäkt för min frånvaro här inne, jag har inte bloggat på över en vecka. Anledningen är för att jag gick av mtt sista pass för den här sommaren och gick på min ända ledighet för det kommande året! jag valde därför att ställa mig offline på alla sociala medier och bara ta det lugnt. Men nu är jag tillbaka! Jag ska berätta mer om var jag har gjort under min ledighet nu i veckan.

Veckans planer!

Måndag: Jag hade min första skoldag på denna termin i måndags! Jag anlände till Falun sent på söndag kväll för nu var det dags att börja termin 4! Vi hade föreläsningar i en sal på lasarettet hela dagen där de gick igenom vad vi skulle göra under denna kurs och de visade oss runt för att vi skulle hitta till de olika avdelningarna. Det var en ganska skön första dag ändå!

Tisdag: Idag börjar jag min tio veckors praktik! Vi ska börja med en introduktionsdag där vi ska träffa våra handledare och gå igenom regler och arbetsätt på Kardiologen. Antagligen kommer vi bli informerade om de vanligaste sjukdomarna vi kommer träffa på under praktiken och bli tilldelade kläder och skåp bland annat. Det kommer bli så spännande!

Onsdag: Onsdagen är ledig för mig. Jag ska nog ägna förmidagen till att lära mig vår nya läroplattform som högskolan har börjat med. Jag ska även planera upp den kommande tiden för att få koll på hur jag ska kombinera praktikens schema med skolans olika seminarium. Annars har jag en telefontid med vaccinationssjuksköterskan på en av vårdcentralerna här i Falun och vi ska diskutera vaccination.

Torsdag: Idag börjar jag praktiken på riktigt. Jag ska få gå tillsammans med en undersköterska denna vecka för att se avdelningen ifrån en undersköterskas perspektiv innan jag börjar gå bredvid min handledande sjuksköterska från och med helgpassen nästa vecka.

Fredag: Denna fredag har jag praktik och jag har ingen aning om vad som kommer hända. Jag antar att jag får vänta och se!

Helgen: I helgen är jag ledig och jag tror vi planerar aktivitet efter väder. Jag tror att det blir att ta det lugnt för de mesta. Jag kommer nog vara helt slut efter alla nya intryck och information ifrån de första dagarna på praktiken!

Nu: Just nu har jag precis sätt sista avsnittet av Game Of Thrones! Denna sesång gick verkligen fort och hur ska vi kunna vänta 2 ÅR tills nästa/sista släpps?! Jag antar att vi får ha tålamod. Nu blir det att förbereda middagen och sedan sovdags!

Vad tycker du om Game Of Thrones?

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

glgl,
Jag kan tyvärr inte relatera till något annat i det här inlägget än Game Of Thrones, som jag såg de två första säsongerna på, men jag fattade inget, jag tror man behöver läsa böckerna. Men jag se om GOT nångång och verkligen ta anteckningar!
lazerpewpew.com/blog/post/id/4#comments
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Absolut gör så! Det är en invecklad serie! 😊
nouw.com/petraelisabeth