Veckans planer! V. 37 2017

God morgon alla underbara och så välkomnar vi ännu en ny vecka! Jag har bytt plats på inläggen här på bloggen så resultatet för veckans blogg tävling kommer komma imorgon, på tisdagar framöver. Det kändes inte logiskt att jag planerade veckorna mitt i veckan, haha. Med det sagt; här har ni mina planer denna vecka!

Måndag: Denna måndag är jag ledig men jag har lite att göra ändå. Jag ska göra klart uppgifter för skolan, diska och tvätta och andra sånadär roliga måsten men framförallt passa på att vila!

Jag publicerade min video från vår resa till Göteborg igår, ni kan hitta där här eller under rubriken videos längst upp i bloggen! Hoppas ni gillar den!

Tisdag: Tisdagen är också en ledig dag. Jag ska skriva min inlärningsplan för praktiken samt förbereda inför morgondagen då jag ska till skolan. Dessutom kommer en ny tävling för att bli veckans blogg ut! Håll utkik!

Onsdag: Denna dag ska jag till skolan, jag har seminarium vilket innebär att jag ska examineras på en uppgift som vi har gjort under praktiken dessa första 3 veckor. Mer än så vet jag faktiskt inte, haha. Annars kommer ett inlägg upp om min heldag i skogen! (PS. Finns en ledtråd i bilden)

Torsdag: Denna dag blir det att gå tillbaka till praktiken. Det blir ett kvällspass så jag får lite sovmorgon! Annars tänkte jag dela med mig av mina favorit kappor denna höst. Håll utkik!

Fredag: Denna fredag blir det att gå upp tidigt och cykla till praktiken igen. Annars tänkte jag dela med mig av ett nytt recept som passar perfekt till helgen!

Helgen: är definitivt osäker, jag kanske har praktik men det är inte 100% säkert än. Jag tänker inte gå in i det mer än så då det är oviktigt. Men jag tänke i alla fall dela med mig av en ny vlogg!

Ja det var min vecka det! Vad ska du hitta på?
Love! Petra Elisabeth

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer