Veckans planer! V 40 2017

Hej och välkommen tillbaka till en ny vecka och  vi hälsar även oktober välkommen denna gång!
Det är en ny månad och det innebär nya möjligheter och jag ska berätta mer om det senare. Men först; här är mina planer för denna vecka!

Måndag: Nu på måndag ska jag först iväg till centrum för att bland annat införskaffa en hårddisk så att jag kan föra över mina bilder och filmer. Både minneskortet på kameran plus min dator försöker meddela mig att minnet är fullt så jag tror att det är dags för en ny hårddisk. Sedan blir det dags för praktik.

Tisdag: På tisdag har jag praktik på förmiddagen och min lärare kommer till sjukhuset i slutet av dagen för att gå igenom halvtidsbedömnongen. Det är en bedömning för att se ifall jag når de målen som är meningen jag ska nå i slutet av praktiken. Jag är inte alls nervös...suck!

Onsdag: På onsdag har jag praktik igen och denna gång blir det ett kvällspass!

Torsdag: Och på torsdag blir det ett morgonpass på praktiken.

Fredag: Sen är jag ledig igen! Skönt! Jag kommer antagligen vara slut efter blandade kvällspass och sedan morgonpass (slutar 22 och börjar 06:30 de dagarna) Så det blir att vila upp sig, läsa min bok och skriva på min uppsats som ska lämnas in nästa vecka!

Lördag: blir nog ganska lik fredagen men förhoppningsvis är jag klar med min uppsats! Om jag är klar ska jag ut och fota!

Söndag: Och sedan är det söndag igen och då fortsätter praktiken med ett kvällspass!

Tankar kring veckan: Det blir definitivt en arbetsväcka utav dess like! Det blir extra tufft när jag har skola och uppgifter samtidigt. Men nu efter halva praktikperioden börjar de bli lite mer avancerat på alla håll, både på praktiken och i skolan med inlämningar och slutuppgifter. Jag får försöka blogga den tiden jag är ledig!

Men jag är redo för en ny vecka och jag ser fram emot att vara med om mycket nytt och jag hoppas att jag får se mycket denna vecka! Nu kör vi!

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Klara
Klara,
Superfin blogg du har!! http://nouw.com/klaraericsson
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! Vad glad jag blir! 😄
nouw.com/petraelisabeth
IP: 82.99.3.229