Vem är Jossan?

Godmorgon!
Idag blir det en föreläsning på morgonen om Obstetik vilket ska bli intressant. Sedan ska jag möta upp min vän Jossan på tunnelbanan och vi ska iväg och äta lunch tillsammans. Det ska bli väldigt roligt att träffa henne igen. Det var väldigt länge sedan, kanske två månader nu.

Vem är Jossan för mig?
Vi har känt varandra sedan vi var 12 år och var nya i 6:e klass samtidigt. Hon böt ifrån en skola som lades ner och jag hade precis flyttat ifrån Nynäshamn till Stockholm. Alla i klassen hade någon att sätta sig bredvid efter sommarlovet men varken jag eller Jossan kände någon ifrån innan. Vi märkte båda två att ingen av oss hade någon vid sin sida så vi satte oss bredvid varandra och höll ihop hela den dagen. Vi har vart vänner ända sedan dess.

Idag är hon en av mina närmaste vänner, även fast vi inte träffas så ofta som jag kanske skulle vilja. Hon och Bella har även blivit de vänner som jag helst av allt reser med för att upptäcker världen.

Vad är Obstetik?
Obstetik är läran om graviditeten och förlossningen samt dess sjukdomar och vård, kan man säga. Jag kan berätta mer efter dagens föreläsning!

Vad ska du göra idag?
Hoppas du får en underbar dag.
Love! Petra Elisabeth

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer