Video update and thoughts!

Jag har nu publicerat min video som är från när jag och Andreas var ute och plockade blåbär till vår blåbärspaj. Jag berättade om det för ett tag sedan och jag tänkte nu passa på att dela med mig av detta filmklipp.

Du hittar inlägget om när vi var ute i skogen, här!

Samt receptet, här!

Och videon här såklart! ⤵

I detta klipp kan man verkligen få känslan av studentlivet jag lever just nu. Det är trångt men mysigt, jag får verkligen ta vara på alla utrymmen jag har för att få plats i min lilla lägenhet och för det mesta är livet inte särskilt glamoröst. Men det är ett kreativt liv, det sätter mig verkligen i situationer där jag behöver använda mig av min påhittighet för att ta mig fram, utveckla min levnadssituation, kombinera arbete, skola och praktik och samtidigt utveckla mina största intressen. Jag har aldrig känt att jag behövt använda min fantasi lika mycket som jag behöver göra nu som student och även fast det kan vara svårt ibland, tror jag att jag kommer lära mig mer än bara det jag pluggar till.

Jag har insätt att jag har börjat förlita mig mer på det jag har och kommer på nya idéer för hur jag kan använda mig av detta för att genomföra mina idéer. Jag tänker då framförallt på hur jag ska kunna utveckla mina foto och film kunskaper som är mitt största intresse. Till en början tänkte jag att jag var tvungen att vänta tills jag hade mer pengar, hade en annan levnadssituation, bodde någon annan stans eller bara att jag behövde en annan utrustning för att genomföra mina idéer. Det kan ha vart sant, till en viss del, då mina idéer kretsade kring ett helt annat liv än det jag levde. Kanske det jag vill ha i framtiden? Men nu har jag börjat se mig omkring och min kreativitet har börjat kretsa kring det jag har framför mig, det jag har att arbeta med just nu. Och det känns som att jag har börjat hitta rätt.

Nu har jag börjat bära med mig kameran vart jag än går. Jag har börjat se potentiella bilder och filmfrekvenser framför mig där jag tar mig fram längs gatorna och det är bara tack vare ett helt annat tankesätt från min sida. Jag behöver inte ha den nyaste kameran, flera olika objektiv att välja mellan eller det perfekta märket som är känt för att ge de bästa bilderna. Vad spelar det för roll om jag ändå inte bär med mig kameran? Jag behöver inte lägga pengar på dyr fika, restaurangbesök och nya märkeskläder för att få de där perfekta bilderna jag har sätt alla stora bloggare lägga upp på deras sidor, det är inte ett sånt liv jag lever och hur många gör det egentligen? Jag behöver inte åka utomlands för att få underbara sommarbilder, till en sjö omringad av höga berg sittandes i en kanot när solen går ner, för att få de vackra naturbilderna. Och jag behöver inte ha mer pengar, kreativitet kostar ingenting. Det är okej att vara en student, i en liten lägenhet, med minimalt med fritid som väljer att egna sin lediga stund till det hon gillar allra mest. Att gå ut utanför dörren, ta upp ett vackert löv och fotografera det. Vem sa egentligen att det behövde vara svårare än så?

Det känns som våra sociala medier, personerna som representerar detta och det perfekta liv som vi ser, påverkar mig mer än vad jag egentligen trott. Men av någon annan vriden anledning tror jag också att mitt försök att ge mig in i den här världen har börjat fått mig att vända mig bort från allt jag ser, mot allt jag har.

I alla fall, det var egentligen inte det jag skulle skriva om idag, haha. Jag skulle bara berätta om att jag har gjort en liten video! Ni hittar den här ovanför.

Hoppas att ni gillar den! Jag har fler på g, vilket ni som har läst min blogg förut kanske känner igen! Men nu vet ni i alla fall lite mer om vad det är jag tänker fokusera på. Att använda mig av allt det vackra jag har framför mig och att försöka skapa min kreativitet runt det som redan finns naturligt i mitt liv. Under tiden tänker jag fortsätta träna på att utveckla mina filmklipp och fortsätta fotografera som aldrig förr! Just nu ligger mitt fokus mer på min Instagram.

Hoppas du får en jätte bra kväll och så ses vi igen i nästa inlägg!

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

alicenetinder
alicenetinder,
En sån mysig video!
nouw.com/alicenetinder
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! Vad roligt att du gillade den 😊
nouw.com/petraelisabeth
Monica
,
Tänkvärda ord, gillar att du ser livet, som pågår nu 💕
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
jo precis, jag tror man blir lyckligare då! 😊
nouw.com/petraelisabeth
ronjaholmstrom
ronjaholmstrom,
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! Vad glad jag blir 😊
nouw.com/petraelisabeth
Sophiehelena
Sophiehelena,
Härliga bilder 😊
nouw.com/sophiehelena
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! 😄
nouw.com/petraelisabeth